Ny elev på Leonardoskolen Aarhus?

Venteliste 2023-24

Der er ikke længe til et nyt skoleår starter – så det er nu, I skal skrive jer op for at få en plads på Leonardoskolen Aarhus.

Leonardoskolen Aarhus er har som mål at tilbyde en inkluderende læringsoplevelse med god trivsel for vores højt begavede elever. Hvis du ønsker at sikre en plads til dit barn på vores fremragende skole, kan du nu tilmelde dig ventelisten til skoleåret 2023-24.

Vores venteliste fungerer på den måde, at vi løbende indkalder til optagelsessamtaler baseret på pladsernes tilgængelighed. Ved at tilmelde dit barn på ventelisten får du mulighed for at blive indkaldt til en samtale, som er første skridt for optagelse på Leonardoskolen Aarhus.

Det er vigtigt at bemærke, at der er et ventelistegebyr på 500 kr pr. barn, som ikke refunderes. Dette gebyr hjælper os med at administrere ventelisten og sikre, at kun seriøse ansøgere fortsætter i processen. Gebyret kan betales ved tilmeldingen, på Mobilepay 800494 (husk at skrive barnets navn) – og det bekræfter din plads på ventelisten.

Vores optagelsesprocedure er baseret på en helhedsorienteret vurdering af hvert barns potentiale og match med skolen.

Skal dit barn have en plads på Leonardoskolen Aarhus i 2023?
Tøv ikke med at tilmelde dig ventelisten nu!

Vi ser frem til at høre fra jer og håber på at byde jer velkommen til Leonardoskolen Aarhus!

 

Kontakt

Skoleleder Kate Westergaard:
Mail: info@leonardoskolen-aarhus.dk
Tlf. +45 20 23 10 07
MobilePay: 800494
CVR-nr.: 43914367, Inst.nr. 281847
Adresse: Studsgade 33, 8000 Århus C.