For dig der vil yde noget ekstra for dit barn

Skolekredsen

Velkommen til Skolekredsen for Leonardoskolen Aarhus!

Vi er glade for at have dig med på vores spændende rejse, hvor vi sammen støtter og fremmer Leonardoskolen Aarhus. Som medlem af Skolekredsen bliver du en vigtig del af vores fællesskab, hvor vi arbejder sammen for at skabe det bedste miljø for vores børn.

Vores Skolekreds består af forældrekredsen, ansatte og andre engagerede personer, der har en interesse i skolen og ønsker at bidrage. Vi værdsætter at I har mange forskellige ideer og ressourcer.

For kun 200 kr. om året kan du blive medlem af Skolekredsen.
Og hvis du allerede er medlem af vores Støtteforening, er medlemskabet af Skolekredsen endda gratis!

Når dit medlemskab er behandlet, vil du blive inviteret til vores fælles forum-gruppe. Her får du mulighed for at deltage i samtaler, dele ideer og samarbejde med andre forældre og interesserede til Leonardoskolen Aarhus. Vi har oprettet en spændende Facebook-gruppe, hvor du kan få inspiration, tilbyde hjælp og skabe et positivt fællesskab.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i Skolekredsen for Leonardoskolen Aarhus. Sammen kan vi skabe en fantastisk skoleoplevelse for vores børn og styrke fællesskabet omkring skolen.

Tak for dit engagement og vel mødt!

Med venlig hilsen, Skolekredsen for Leonardoskolen Aarhus

TESTNING

Vi forbeholder os ret til at bede om en (ny) test. Det kan fx være WISC-V, Raven, World Game Test eller andre relevante tests.

Vi ved, at testning af et højt begavet barn kan være en særlig opgave, og hvis man ikke er trænet i at teste højt begavede børn, kan testen give et misvisende resultat. Hvis I allerede har en test men er i tvivl om, hvorvidt den er retvisende, samarbejder vi med forskellige eksterne konsulenter (psykologer og uddannede testere), som både kan foretage testning, samt vurdere og aflæse allerede eksisterende tests.

På den måde kan vi finde frem til faktorer, som ikke blev afsløret i første omgang. Vi ser ofte, at intelligenstesten ikke giver et korrekt billede af barnets høje begavelse, hvis testeren ikke har viden om og erfaring enten med at teste højt begavede børn eller med at forstå de resultater, der kommer ud af testen.

Testning kan aldrig stå alene. Inden skolestart inviteres barn og forældre til en optagelsessamtale, hvor vi sammen afklarer, om Leonardoskolen Aarhus er det rigtige valg for jer og jeres barn.

Hvis I ikke allerede har en test men ønsker en hurtigt i forbindelse med start på skolen, har vi et sær-samarbejde med Gifted Institute, hvor der er forhåndsreserveret tider, så I kan komme til inden for kort tid.