Lærerteamet på Leonardoskolen Aarhus

Her kan I læse lidt mere om vores lærerteam. På Leonardoskolen Aarhus har bestyrelsen valgt at prioritere gode lærerkræfter og moderne pædagogiske projektmetoder til højt begavede børn højere end alt andet. Derfor kan det godt være, at jeres børn sidder ved lidt slidte borde, eller at I forældre må hjælpe lidt til engang imellem. Til gengæld sørger vores meget professionelle lærerteam for at gøre alt, hvad de kan for at motivere jeres børn til at bevare deres nysgerrighed og lyst til at lære, hjælpe dem til at udnytte deres fulde potentiale og hjælpe dem til at fungere godt i et fællesskab, hvor alle kan trives, være glade og have gode kammerater. Glæd jer til at møde…

Kate – skoleleder

Kate har arbejdet med højtbegavede børn siden 2008 som lærer på Mentiqaskolen i Aalborg, hvor hun såmænd også i en periode har været konstitueret leder. Kate har således stor erfaring med både planlægning, personaleledelse, pædagogisk ledelse, forældresamarbejde og selvfølgelig brandgod undervisning for højtbegavede børn. Kate er lidt af et multitalent, og så har hun de særlige egenskaber, at hun har et godt humør, taler lige ud af posen og har god nordjysk humor. Det har vi indtil videre set kan blødgøre selv de hårdeste hunde. Kate brænder for at bedrive projektbaseret undervisning for børnene, og hun har voldsomt travlt med at få vores skole til at blive ved med at nå de standarder, som lovkravene sætter, når hun ikke lægger de store linjer, taler med forældre, laver administrativt arbejde eller personaleledelse. Men vi lover, at alle børnene får glæde af hende engang imellem også. 

Lene – lærer

Lene er uddannet folkeskolelærer, og hun er et sandt festfyrværkeri af vilde ideer, passion for højtbegavede børn og deres læring og alt muligt andet. Lene brænder for projektarbejde, eTwinning (Internationalt onlinesamarbejde med skoleklasser i hele verden), science og biologi, særligt feltarbejde og spændende ekskursioner ud af huset. Hun er i sit es, når hun kan planlægge fængende undervisning, og så elsker hun at have god kontakt med børn, forældre og kolleger. Lene er også lidt af en IT-nørd. Vi glæder os til at benytte os af Lenes utrolig alsidige undervisningserfaring, som spænder fra naturskole og folkeskole til skoleskib og en skole for udviklingshæmmede. Selv er Lene medlem af Mensa og dyrker i sin fritid bl.a. naturen, bøger og brætspil. Og så hader hun altså stavefejl på en PowerPoint-slide, så vores børn skal nok få lært at stave ordentligt i hendes hænder.

Mette – lærer

Mette er 41 år og er uddannet folkeskolelærer. I 14 år har hun med stor passion undervist og taget sig kærligt af mange typer elever. Blandt andet har Mette mange års erfaring med at arbejde med at undervise børn indenfor autismespekret, og derfor er Mettes tålmodighed stor og hendes viden om børn med særlige behov omfattende. For Mette er det lidt af en hjertesag, at alle børn trives og har det godt. Også fagligt er Mette meget passioneret. Hun er et kæmpe sprogmenneske og taler – ud over dansk – flydende engelsk, spansk og fransk. Det er derfor også sprogene engelsk og fransk, som Mette har valgt som linjefag. Ud over elever og sprog elsker Mette projektarbejde og interkulturel forståelse. Interkulturel forståelse handler om at give eleverne et blik for, hvordan andre kulturer tænker, og hvorfor deres verdenssyn nogle gange er anderledes end vores. Denne viden er utrolig vigtig i et globalt samfund, og på dette område kan vi afsløre, at Mette faktisk er lidt af en ekspert. Hun er nemlig på privatfronten gift med sin peruvianske mand og bor med ham og deres fire børn i Århus V.

Claus – lærer

Claus underviser i mange spændende projekter og faglige områder, specielt indenfor naturvidenskab, idræt og musik. Fx har han den store fornøjelse at have de søde elever på Hold B til matematik, naturfag, musik og idræt. Hold A er han glad for at have til matematik, naturfag og musik, og så ser han heldigvis også hold C til idræt, musik og som støttelærer. Så vi kan med andre ord møde Claus mange steder på skolen, og han er altid klar til at hilse på, hvis han ikke lige underviser eller snakker med nogle af børnene. Og ellers kan man altid skrive til ham. Claus kommer fra en stilling som klasselærer og matematiklærer på en lille friskole. Oprindeligt er han uddannet pædagog og matematiklærer og brænder for børnenes trivsel og læring.  Privat bor Claus sammen med sin kone og sin kat – de to voksne børn er flyttet hjemmefra, men så er det jo godt, at der er masser af overskud til vores elever. 

Julie – lærer

Julie blev uddannet lærer tilbage i 2009 og har arbejdet i Folkeskolen siden 2008. Hun brænder for at hjælpe marginaliserede børn og for at lave god undervisning, som er både meningsfuld, motiverende og fagligt høj. Julie har både arbejdet med udskoling og mellemtrin, og her på Leonardoskolen Aarhus vil I mest møde hende på mellemtrinnet. For Julie er et godt samarbejde mellem skole og hjem supervigtigt. Den enkelte elevs trivsel står altid Julies hjerte nær, og derfor har hun også læst en Master i trivsels- og ressourcepsykologi på DPU. Den kan bruges både på individ- og organisationsniveau. Men Julie har skam lavet meget andet end at uddanne sig og være lærer.  Hun har engang arbejdet med økonomi som blandt andet regnskabschef og ansvarlig for lønudbetaling indenfor entreprenørbranchen. Det gav hende en systematik og et overblik, som gavner både hende og eleverne i dag. Julie har også masser af fritidsinteresser, primært inden for sportens verden. Hun elsker at bevæge sig og møde nye sportsudfordringer. Desuden er Julie en ivrig sejler, og sammen med sin mand har hun købt en sejlbåd, som de går og istandsætter fra bund til top. Så hvem ved, måske vi ser Julie i nogle af elevernes praktiske projekter på et tidspunkt også?

Susie – lærer / SFO

Susie er oprindeligt uddannet folkeskolelærer med fagene dansk og historie. Da hendes livsmotto er det samme som H.C. Andersens: “At rejse er at leve”, skulle hun lige et smut til udlandet. Og derfor boede hun i Frankrig i mange år, inden hun i 2019 vendte tilbage til Århus. Så skulle der igen ske noget, og Susie blev i 2022 uddannet social- og specialpædagog. Og det er vi altså superglade for, for det betyder jo, at vi har mulighed for at bruge alle Susies kompetencer på Leonardoskolen Aarhus. Her er hun dansklærer i 5./6.-klasse, 7. klasse. Og så er hun også i SFO’en. Og støttelærer. Så Susie er med andre ord en fantastisk blæksprutte med mange talenter!

 

Daniel – lærer

Daniel er en af vores faste lærere. Vi har ikke nået at få information om ham på hjemmesiden endnu, men der kommer snart en beskrivelse og et billede. I kan dog glæde jer til at møde Daniel. Der er spræl i ham, og han elsker naturfag.

Feryal – sekretær

Feryal er vores søde og effektive sekretær og blæksprutte. Vi har ikke lige fået information om hende på hjemmesiden endnu, men der kommer snart en beskrivelse og et billede.

Camilla – SFO

Vi er lige i gang med at skrive lidt om Camilla fra SFO’en. Der kommer snart en beskrivelse.

Rebecca – SFO / støttetimer

Rebecca er en af vores faste vikarer. Hun er her ikke så meget i dette skoleår, da hun skal til at studere, men både børnene og kollegerne er glade for, at hun stadigvæk har tid til at arbejde hos os engang imellem. Held og lykke med studierne, Rebecca!

Joakim – SFO / støttetimer

Joakim er vores anden faste vikar. Han har erfaring med børn og pædagogik som både stortrampolintræner og klaverlærer. I kan møde Joakim i SFO’en, som støttelærer i de mindre klasser, og hvor der lige er behov.