Lærerteamet på Leonardoskolen Aarhus

Her kan I læse lidt mere om vores lærerteam. På Leonardoskolen Aarhus har bestyrelsen valgt at prioritere gode lærerkræfter og moderne pædagogiske projektmetoder til højt begavede børn højere end alt andet. Derfor kan det godt være, at jeres børn sidder ved lidt slidte borde, eller at I forældre må hjælpe lidt til engang imellem. Til gengæld sørger vores meget professionelle lærerteam for at gøre alt, hvad de kan for at motivere jeres børn til at bevare deres nysgerrighed og lyst til at lære, hjælpe dem til at udnytte deres fulde potentiale og hjælpe dem til at fungere godt i et fællesskab, hvor alle kan trives, være glade og have gode kammerater. Glæd jer til at møde…

 

Kate Westergaard

Kate har arbejdet med højtbegavede børn siden 2008 som lærer på Mentiqaskolen i Aalborg, hvor hun såmænd også i en periode har været konstitueret leder. Så Kate har stor erfaring med både planlægning, personaleledelse, pædagogisk ledelse, forældresamarbejde og selvfølgelig brandgod undervisning for højtbegavede børn. Kate er lidt af et multitalent, og så har hun de særlige egenskaber, at hun har et godt humør, taler lige ud af posen og har god nordjysk humor. Det har vi indtil videre set kan blødgøre selv de hårdeste hunde. Kate brænder for at bedrive projektbaseret undervisning for børnene, og hun vil nok især være lærer i udskolingen, når hun ikke lægger de store linjer, taler med forældre, laver administrativt arbejde eller personaleledelse. Men vi lover, at indskoling og mellemtrin også får glæde af hende. 

 

Lene Møller Yang

Lene er uddannet folkeskolelærer, og hun er et sandt festfyrværkeri af vilde ideer, passion for højtbegavede børn og deres læring og alt muligt andet. Lene brænder for projektarbejde, eTwinning (Internationalt onlinesamarbejde med skoleklasser i hele verden), science og biologi, særligt feltarbejde og spændende ekskursioner ud af huset. Hun er i sit es, når hun kan planlægge fængende undervisning, og så elsker hun at have god kontakt med børn, forældre og kolleger. Lene er også lidt af en IT-nørd. Vi glæder os til at benytte os af Lenes utrolig alsidige undervisningserfaring, som spænder fra naturskole og folkeskole til skoleskib og en skole for udviklingshæmmede. Selv er Lene medlem af Mensa og dyrker i sin fritid bl.a. naturen, bøger og brætspil. Og så hader hun altså stavefejl på en PowerPoint-slide, så vores børn skal nok få lært at stave ordentligt i hendes hænder.

 

Thomas Sandberg Skau

Thomas er uddannet meritlærer fra Aalborg seminarium og filosof fra Aalborg og Syddansk Universitet. Han har hele 15 års erfaring med at undervise højtbegavede elever, da han er tidligere lærer fra Mentiqa Nordjylland. På Leonardoskolen Aarhus underviser Thomas vores elever i alt omkring kultur, fx historie, samfund og kristendom. Men Thomas interesserer sig også rigtig meget for matematik, natur, teknologi og ikke mindst mad, så det skal vores elever nok få glæde af i deres projekter, for alt dette kan Thomas selvfølgelig også undervise i. Thomas beskriver sig selv som mild af natur. Han er den type lærer, der forsøger at møde eleverne i øjenhøjde, og hjælpe dem videre der fra, hvor de er. Ingen børn bliver bedre mennesker eller opfører sig bedre af skældud, mener Thomas, og han har derfor en vigtig ambition om at gå glad på arbejde hver dag og ikke være en sur eller vred lærer. På privatfronten har Thomas sit eget hus ved Terndrup lund i Terndrup. Han holder nemlig virkelig meget af naturen og kan lide at opholde sig i den. Han kan endda finde på at male den og skrive haikudigte om den. Glæd jer til at møde en kreativ, naturelskende, filosoferende og venlig lærer.


Mette Brockmann

Mette er 41 år og er uddannet folkeskolelærer. I 14 år har hun med stor passion undervist og taget sig kærligt af mange typer elever. Blandt andet har Mette mange års erfaring med at arbejde med at undervise børn indenfor autismespekret, og derfor er Mettes tålmodighed stor og hendes viden om børn med særlige behov omfattende. For Mette er det lidt af en hjertesag, at alle børn trives og har det godt. Også fagligt er Mette meget passioneret. Hun er et kæmpe sprogmenneske og taler – ud over dansk – flydende engelsk, spansk og fransk. Det er derfor også sprogene engelsk og fransk, som Mette har valgt som linjefag. Ud over elever og sprog elsker Mette projektarbejde og interkulturel forståelse. Interkulturel forståelse handler om at give eleverne et blik for, hvordan andre kulturer tænker, og hvorfor deres verdenssyn nogle gange er anderledes end vores. Denne viden er utrolig vigtig i et globalt samfund, og på dette område kan vi afsløre, at Mette faktisk er lidt af en ekspert. Hun er nemlig på privatfronten gift med sin peruvianske mand og bor med ham og deres fire børn i Århus V. 

 

Claus Nielsen

Claus er vores faste SFO-pædagog i Nørderiet. Desuden er han med som støtte i indskolingen tirsdag og torsdag i den sidste time, på mellemtrinnet i matematik mandag og onsdag. Mellemtrinnet har desuden fornøjelsen af Claus hver 3. fredag i musik, kultur og andre spændende ting. Claus kommer fra en stilling som klasselærer og matematiklærer på en lille friskole. Oprindeligt er han uddannet pædagog og matematiklærer og brænder for børnenes trivsel og læring.  Privat bor Claus sammen med sin kone og sin kat – de to voksne børn er flyttet hjemmefra. Claus vil elske, hvis I kommer forbi Nørderiet og hilser på. Og så er han også altid til at skrive til